C/ València, 3-5. 17300 Blanes
T. 972 33 46 50
www.centresmedical.com | CONTACTE

grup-clinic-selva-maresme

cates

W-GrupClinic-Proves-Covid-cat

Contacta amb el teu centre de referència per a demanar cita:
El Maresme: Policlínica Maresme (Pineda de Mar), Vectis Policlinica Maresme (Calella) i Gabimedi Tordera
La Selva: Gabimedi Blanes
i Gabimedi Lloret

Unitat Integral de Fisioteràpia i Rehabilitació

UI fisio

FISIOTERÀPIA, OSTEOPATIA I REHABILITACIÓ

La Fisioteràpia és la professió sanitària que té com a objectiu prevenir, tractar i reeducar el moviment funcional, considerat fonamental per un estat de salut òptim, en un entorn bio-psico-social. Explora i valora les alteracions de la salut en el moviment, planifica, promou i revalua el tractament mitjançant procediments manuals i instrumentals (electroteràpia, termo/ crioteràpia…).

Tot tractament es realitza amb un diagnòstic mèdic previ. Després d’una exhaustiva exploració i valoració de l’estat físic es proposa el tractament més adient. Per fer-ho possible combinem tècniques de teràpia manual, equipament tècnic i programes de recuperació/readaptació físico-esportiva.

A l’àrea de fisioteràpia, osteopatia i rehabilitació del Grup Clínic Selva Maresme, integrem un equip d’experts que treballen per a la prevenció, el tractament i la rehabilitació d’afeccions que afecten el sistema musculoesquelètic. Els nostres professionals s’encarregaran de preservar, restablir i augmentar el nivell de salut de les persones a fi de millorar les seves condicions de vida, mitjançant l’ús de tècniques preventives, de manteniment i de recuperació d’esquinços, distensions, dolors d’esquena, hèrnies discals, tendinitis, artritis, artrosis, dolors i contractures etc...

Els sistemes que s’utilitzen en els processos de fisioteràpia, osteopatia i rehabilitació varien en funció del tipus de tractament i lesió.
Els més freqüents són: magnetoteràpia, làser, ultrasò, corrents musculars o antiàlgics, microones i infrarojos, crioteràpia, massatges, teràpia de manipulació i mobilitzacions,…

 

El nostre objectiu és la SALUT com a concepte integral,
treballant en tractaments personalitzats, on l’enfoc s’orienta a solucionar
la causa i origen del problema i no solament la simptomatologia

 

Centres del Grup Clínic Selva Maresme amb Unitat Integral de Fisioteràpia i Rehabilitació:

Croal Salut2-Policlínica Maresme  -  Vectis-Policlínica Maresme
Gabimedi Lloret  -  Gabimedi Tordera  -  Gabimedi Farners  -  Medical Lloret