C/ Agustí Oriol i Botet, 5.
17310 Lloret de Mar

T. 972 37 22 91
www.centresmedical.com | CONTACTE

grup-clinic-selva-maresme

cates

W-GrupClinic-Proves-Covid-cat

Contacta amb el teu centre de referència per a demanar cita:
El Maresme: Policlínica Maresme (Pineda de Mar), Vectis Policlinica Maresme (Calella) i Gabimedi Tordera
La Selva: Gabimedi Blanes
i Gabimedi Lloret

Unitat Integral d'Odontologia i Cirurgia Dental

UI odontologia

ODONTOLOGIA GENERAL.
La importància de la primera visita

Al Grup Clínic Selva Maresme hem dissenyat un procés específic per tal d’establir un pla de tractament òptim pel pacient. En la primera visita és fonamental realitzar una anàlisi general de l’estat bucodental per part del nostre equip de professionals.

Avui en dia en l’odontologia moderna és totalment imprescindible fer una radiografia panoràmica dental per tal de disposar de tota la informació i poder valorar el cas en profunditat en la mateixa visita. Per tant, a fi d’evitar desplaçaments innecessaris i per la comoditat dels nostres pacients, disposem d’una sala de raigs X, amb equips digitals de panoràmica dental i teleradiografia lateral de crani d’última generació. Després de l’exploració, el professional procedeix a fer un diagnòstic i a recomanar el pla de tractament òptim pel pacient, sempre tenint en compte totes les opcions terapèutiques (temps, cost i possibilitats d’èxit). Un cop decidit el pla de tractament, el pacient serà tractat per l’especialista que requereixi el seu cas, ja que a Grup Clínic Selva Maresme disposem d’un especialista per cadascuna de les especialitats de l’odontologia: cirurgia oral, implantologia, ortodòncia i ortopèdia dento facial i estètica dental.

CIRURGIA ORAL: La Cirurgia Maxil·lofacial del Centre s’encarrega de la rehabilitació de les patologies bucals. Entre les més freqüents hi ha: Elevació del “seno” maxil·lar, extracció de queixals del seny, empelt ossi, lateralització del nervi dentari, extracció de restes radiculars (arrels), eliminació de lesions bucals i quists, apicectomies, accessos a peces incloses, resecció de fernets labials.

IMPLANTOLOGIA DENTAL: La implantologia és la part de l’ odontologia que s’encarrega de recuperar les funcions estètiques i masticatòries derivades de la pèrdua d’ una o diverses peces dentals. L’experiència i formació continuada del nostre equip mèdic ens permet estar completament actualitzats en les tecnologies existents per suplir la falta de massa òssia que s’ocasiona amb el pas del temps quan es perd una dent. Els implants són uns elements metàl·lics que s’ubiquen quirúrgicament en els maxil·lars, a sota de les genives. Existeixen diferents tipus d’implants, tot i que la majoria solen estar compostos per titani pur, un material molt biocompatible que afavoreix que la implantació sigui acceptada per l’organisme.

ORTODÒNCIA: L’ortodòncia té com a objectiu corregir la posició de les dents, dels ossos de la boca i també proporcionar salut, estètica i bellesa al somriure. En un tractament d’ortodòncia s’utilitzen uns aparells que apliquen una pressió suau però constant sobre les dents i l’os que l’envolta, produint un resultat d’efecte corrector progressiu. Actualment és possible la recol·locació de peces i fer ajustaments estètics en pacients de qualsevol edat fent servir les més novadores tècniques que existeixen, com l’ortodòncia invisible o invisalign® que fan més atractiu i complaent el tractament.

ESTÈTICA DENTAL: L’estètica i cosmètica dental és la part de l’ odontologia que s’encarrega d’embellir les dents fins a aconseguir la completa satisfacció del pacient.
Actualment existeixen diverses tècniques que es poden aplicar per millorar l’estètica dental com el blanqueig per a la correcció del color, el recontornejat incisal o els tractaments més complexos com el redisseny complet del somriure.

 

Centres del Grup Clínic Selva Maresme amb Unitat Integral d'Odontologia i Cirurgia Dental:

Policlínica Maresme   -   Croal Salut2-Policlínica Maresme   -   Vectis-Policlínica Maresme
Gabimedi Lloret   -   Gabimedi Tordera  -  Gabimedi Farners   -   Gabimedi Dental-La Plantera